Vásárolj kedvezménnyel és telefonálj ingyen!

Kedvezmennyel.hu

Bevezető akció !

A Klub jelenleg bevezetési szakaszban van, szolgáltatásait a jövőben folyamatosan teszi majd elérhetővé. Az elsők között fog szerepelni a mobiltelefon flotta igénybevételének lehetősége, mert a kérdést kiemelten kezeljük, hiszen véleményünk szerint a közösség alapja a hatékony kommunikáció megteremtése a közösségen belül és kívül egyaránt. Ez a szolgáltatásunk előreláthatólag márciustól lesz elérhető. Ugyanakkor az érdeklődés előzetes felmérése rendkívül fontos, hogy lássuk, mennyire igyekezzünk a bevezetéssel.

 

Éppen ezért arra kérünk, hogy neved és elérhetőségeid megadásával jelezd felénk belépési szándékodat és azt, hogy mely szolgáltatásaink érdekelnek első hallásra. Ez még nem jelent semmilyen elkötelezettséget sem a tagságot, sem a szolgáltatások megrendelését illetően csupán számunkra szolgáltat előzetes információt. Ha 2008. február 15-ig kitöltöd a lenti kérdőívet, segítségedet megköszönve hálából az első 2 hónap havidíját elengedjük az egyik általad választott szolgáltatásunkból, amennyiben az indulást követő fél évben klubtaggá válsz. Ezt a kedvezményt csak úgy tudjuk biztosítani, ha minden adatot a valóságnak megfelelően megadsz.

 

Értesítsd ismerőseidet, barátaidat és rokonaidat is mihamarabb erről a lehetőségről, hogy ők is kihasználhassák az előregisztráció nyújtotta 2 hónapos havidíjmentességet! Hálásak lesznek érte!

 

Várunk a csapatban!

 

Üdvözlettel,

a Kedvezmény Klub csapata

www.kedvezmennyel.hu

 

 

irány a kérdőívhez!

tipp

Az előregisztrációs kérdőívet a megfelelő baloldali linkre vagy a szövegblokkok alján található szövegre kattintva érheted el.

 

irány a kérdőívhez!

Figyelem! Csak Február közepéig érvényes!

© 2008 Kedvezmennyel.hu         Minden jog fenntartva!                 info@kedvezmennyel.hu

tipp

Kukkants rá ezekre is, megéri!

 

www.kedvezmenykuponok.hu

www.ingyenjogasz.hu

www.qualitymodels.info