Vásárolj kedvezménnyel és telefonálj ingyen!

Kedvezmennyel.hu

Előregisztrációs Kérdőív a bevezető akcióhoz

A kérdőív kitöltése még nem jelent semmilyen elkötelezettséget sem a tagságot, sem a szolgáltatások megrendelését illetően csupán számunkra szolgáltat előzetes információt. Ha 2008. február 15-ig kitöltöd a lenti kérdőívet, segítségedet megköszönve hálából az első 2 hónap havidíját elengedjük az egyik általad választott szolgáltatásunkból, amennyiben az indulást követő fél évben klubtaggá válsz. Ezt a kedvezményt csak úgy tudjuk biztosítani, ha minden adatot a valóságnak megfelelően megadsz.

Előregisztrációs kérdőív

A bal oldali kérdés oszlopában több szolgáltatásunk is megjelölhető, míg a jobb oldali kérdésnél kizárólag egy, a számodra legszimpatikusabb szolgáltatásunkat válaszd ki! Azt, amelyiket szinte biztosan megrendeled majd.

© 2008 Kedvezmennyel.hu         Minden jog fenntartva!                 info@kedvezmennyel.hu

tipp!

Ha valamiért nem szeretnéd az itt található űrlapot használni, akkor hagyományos lehetőségek is rendelkezésedre állnak ahhoz, hogy válaszaidat eljuttasd hozzánk.

 

A lényeg, hogy előregisztrációs szándékod ne halogasd, mert a végén lecsúszol az akcióról!

 

Inkább arra kérünk, hogy válaszaidat az űrlap kérdéseinek megfelelő tartalommal küldd el egy hagyományos e-mail-ben a következő címre: info@kedvezmennyel.hu

 

Vagy itt letöltheted a kérdőívet doc formátumban és kitöltve azt is visszaküldheted a fenti e-mail címünkre.

 

Az akcióban természetesen ezekben az esetekben is részt veszel!